Hlavní navigace

Prima Cool koupila seriál American Horror Story, nasadí ho už od 9. června

17. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO A GALERIE – Od této neděle bude televize seriálovou novinku promovat speciálními hororovými teasery vlastní výroby

Populární americký hororový seriál American Horror Story se objeví i na českých obrazovkách. Vysílací práva zakoupila FTV Prima, od neděle 9. června ho nasadí do vysílání Primy Cool. Seriál tvoří minisérie se samostatným příběhem a rozdílnými postavami. První řada American Horror Story: Murder House se odehrává v současnosti a sleduje příběh rodiny, která se nastěhuje do obnoveného sídla v Los Angeles. Jenže krátce nato zjistí, že v domě zároveň s nimi žijí i jeho někdejší obyvatelé.

K TÉMATU: Hororový seriál Živí mrtví byl na Primě Cool úspěšný. První díly vidělo přes 6 % publika

Druhá řada s názvem American Horror Story: Asylum sleduje osudy pacientů, lékařů a jeptišek v sanatoriu pro léčbu duševně nemocných zločinců. Seriál měl na americkém trh premiéru v roce 2011, druhá řada se na obrazovce kabelové televize FX objevila v říjnu 2012. Na letošní podzim stanice ohlásila uvedení třetí řady. Prima Cool podpoří nasazení seriálu vlastními teasery, které natáčela v opuštěném bývalém vojenském prostoru ve středočeských Milovicích.

BRAND24

“Sestřička v opuštěné léčebně pro duševně choré se šroubovákem místo teploměru. Muž s lopatou, který do temného lesa nepřijel houbařit. A služka v na první pohled prázdném domě, která se nebojí sehnout pro pírko…,” popisuje motivy promo spotů vedoucí PR oddělení a mluvčí FTV Primy David Vaníček. Tři dvacetisekundové upoutávky režíroval Filip Racek. „Teasery mají spíš vzbudit otázky, než dát odpovědi, a diváky navnadit. Fanoušci hned poznají, o co se jedná, ostatní to zjistí až v seriálu,“ říká o nich.

Pro konečnou výrobu spotů musel štáb natočit čtyři hodiny hrubého materiálu, pro který použil například šváby a mnohonožky. Snímky z natáčení teesarů si můžete prohlédnout v následující galerii:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).