Hlavní navigace

Prima chystá k osmdesátinám Jiřiny Bohdalové dokument Bohdalka je naše

13. 4. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
13. 4. 2011

UVNITŘ LOGO POŘADU Původní dokument o herečce Jiřině Bohdalové, která oslaví 3. května osmdesátiny, chystá na neděli 1. května televize Prima. Přeruší kvůli němu dokonce vysílání nové soutěže Máš minutu! s Richardem Genzerem a Michalem Suchánkem. Speciální večer jako poctu Jiřině Bohdalové diváci uvidí v neděli 1. května od 20.00 hodin. Jako první se představí dokument o této přední české herečce pod názvem Bohdalka je NAŠE a hned po jeho skončení uvede televize Prima oblíbenou komedii Ženy v ofsajdu, přiblížila mluvčí Primy Jana Mrákotová.

K TÉMATU: Novinku Primy Máš minutu! si pustilo napoprvé 554 tisíc diváků

Dokument vznikl speciálně u příležitosti hereččina životního jubilea. Zachycuje její životní pouť ve znamení hvězdných výšin i těch nejtvrdších pádů. Za osmdesát let dosáhla nejvyšších hereckých met a popularity. Unikátní dokument se společně s herečkou vypraví nejen do jejích vzpomínek, ale i na řadu zásadních setkání s jejími nejbližšími, líčí mluvčí televize. Prima natáčela s hereččinou sestrou Jaruškou ve Švédsku, s režisérem Milošem Formanem v New Yorku, ale také s její dcerou Simonou Stašovou a hereckými kolegy Petrem Nárožným, Vlastou Chramostovou, Václavem Vorlíčkem, Ivou Janžurovou či Jiřinou Jiráskovou.

BRAND24

Logo původního dokumentu Bohdalka je naše!, který 1. května uvede televize Prima (Foto: Prima TV)

Další neděle 8. května je již beze změn a na obrazovky televize Prima se ve 20.00 vrátí duo Richard Genzer a Michal Suchánek a zábavná soutěžní show Máš minutu! Hned po jejím skončení bude řešit další případ rozvodový právník Mayer (Pavel Kříž) ze seriálu Aféry, slibuje Mrákotová. Původní dokumenty o českých hercích mají Primě úspěch, televize je však dosud natáčela v souvislé řadě jako Top Star magazíny Speciál. Od Primy tyto pořady nakupuje a vysílá i veřejnoprávní Slovenská televize.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).