Hlavní navigace

DOKUMENT: Presskit Novy k nové řadě seriálu Kriminálka Anděl

11. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 3. 2011

Novou řadu původního seriálu Kriminálka Anděl nasadí od pondělí 21. března do vysílání televize Nova. Seriál poběží každé pondělí večer po Česko Slovenské SuperStar, sdělila mluvčí Novy Michaela Fričová, která ve čtvrtek odpoledne rozeslala novinářům press kit s podrobnějšími informacemi o nových dílech Kriminálky Anděl. Stáhnout si jej můžete i vy prostřednictvím následujícího odkazu:

PRESS KIT: Nová řada původního seriálu TV Nova Kriminálka Anděl (PDF, 5,6 MB)

Novou řadu Kriminálky Anděl natáčela Nova od dubna do listopadu 2009 (scénáristicky se na něm podílel např. reportér Janek Kroupa, který mezitím odešel do Primy). S nasazením do vysílání televize čekala na oživení trhu s televizní reklamou. Pro letošní jarní sezónu Nova s tímto seriálem původně vůbec nepočítala, na únorové tiskové konferenci k jarním novinkám o něm neinformovala. Televize však potřebuje nahnat sledovanost, neboť jí nevyšel tah s telenovelou Tisíc a jedna noc, ani s druhou řadou Česko Slovenské SuperStar.

K TÉMATU: Nova vytahuje z šuplíku premiérové díly seriálu Kriminálka Anděl

Nova také na rozdíl o Primy a České televize dosud nevyprodala všechny reklamní časy za březen a musela přijít s mimořádnou slevovou akcí. Pokud by nízká sledovanost Novy pokračovala i v dubnu, kdy začíná silná sezóna pro televizní inzerenty, měla by problémy s plněním smluv o dodávání reklamních bodů. Do dubna se tedy Nova bude snažit co nejvíce zvýšit sledovanost a poté ji udržet.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Nova nemá v březnu vyprodané reklamní časy, pobízí proto klienty

Kriminálka Anděl dostane pevný vysílací čas od 21:15 hod., tedy krátce předtím, než na Primě začíná reality show Farmář hledá ženu a na ČT 1 končí reprízovaný seriál Četnické humoresky, který běžně poráží Česko Slovenskou SuperStar. Seriál odsune do jiného času magazín Víkend.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).