Hlavní navigace

Poslední Události ve starém kabátě? Žádné velké loučení neproběhlo

31. 3. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Téměř standardně bylo dnes ukončeno vysílání posledních Událostí, hlavní zpravodajské relace České televize, v původním kabátě.

S diváky se rozloučila dvojice Marcela Augustová – Josef Maršál. Zatímco Augustová neměla potřeba divákům příliš co sdělovat, Maršál svůj odchod odbyl ve stylu: Dnes jsem tady naposledy, mějte se a přeji vám vše dobré.

NEPŘEHLÉDNĚTE: TV Nova změnila před startem nových Událostí začátek Televizních novin

Konec původních Události se tedy nenesl v nostalgickém duchu, ale krátce před půl osmou mohli diváci nahlédnout do nového studia, kde je pozdravil moderátor Lukáš Dolanský, který je tváří pořadu Hyde Park. Zájemci se mimo jiné dozvěděli, že interaktivní studio má 100 metrů čtverečních, je na Kavčích horách největší a bude mu dominovat velká plasmová obrazovka. Dění snímají kamery v HD rozlišení a novinkou je i kamerový jeřáb. Nezaznělo v podstatě zkrátka nic, co by už divák znalý problematiky nevěděl. Reportáž fungovala pouze jako připomenutí na zítřejší večer.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).