Hlavní navigace

Polská veřejnoprávní televize spustí v dubnu nekódovaný kanál TVP Rozrywka

14. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Stanice chce divákům nabídnout pořady bez násilí a senzacechtivosti. Zájemci se mohou těšit na kabaretní show, talk show, koncerty, hudební vystoupení a další společenské pořady.

Už příští měsíc, konkrétně 15. dubna, odstartuje u našich severních sousedů vysílání dalšího veřejnoprávního kanálu z rodiny Telewizje Polska (TVP). Půjde konkrétně o stanici TVP Rozrywka. Jak zástupci média prozradili, stanice bude šířena nekódovaně prostřednictvím satelitu. O jakou půjde družici, ale ještě neupřesnili. Ve hře je tedy jak pozice 19,2 stupně východně, družice Astra, tak i 13 stupňů východně, konkurenční operátor Eutelsat Communications.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Dětský kanál Polské televize osloví diváky od 4 do 12 let. Odstartuje do 28. dubna 2014

TVP Rozrywka si neklade malé cíle. Roli veřejnoprávního kanálu chce naplnit tím, že poskytne nejlepší původní zábavu pocházející z produkce Telewizje Polska, a to jak tu archivní, tak pochopitelně i tu současnou. Pokud bychom koncept hodně odlehčili, dala by se stanice vzdáleně přirovnat ke stanici Telka. Projekt má být určen široké veřejnosti a chce se vyhnout násilí a senzacechtivosti. Objeví se tu mimo jiné kabaretní show, talk show, koncerty, hudební vystoupení i soutěže, komediální filmy a vybrané seriály.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).