Hlavní navigace

Komerční televize Polsat v nabídce Telewizje na kartę HD do konce roku

17. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
17. 8. 2011

Polský komerční kanál Polsat bude v nabídce satelitní služby Telewizja na kartę HD dostupný minimálně do konce roku. Provozovatel služby, společnost Cyfrowy Dom Sp. z o.o., na to upozornil prostřednictvím svých webových stránek. Podle původních plánů tu přitom měla být stanice šířena pouze od 1. června až do 31. srpna, během letních prázdnin.

K TÉMATU: Oblíbená satelitní služba Telewizja na kartę HD zařadila do nabídky Polsat

Polsat je dostupný jak novým majitelům karet, tak i těm stávajícím. Pro jeho aktivací není nutné cokoliv dělat. Pouze stačí stanici naladit na satelitním přijímači prostřednictvím družice Hotbird na pozici 13 stupňů východně. Cyfrowy Dom na webových stránkách neuvedl, proč k této promo akci přistoupil, předpokládá se ale, že dočasné šíření v rámci služby Telewizja na kartę HD slouží k překlenutí hluchého období, během kterého nebude Polsat dostupný na většině území Polska prostřednictvím pozemní digitální televize (DVB-T).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).