Hlavní navigace

Pohřeb Michaela Jacksona odvysílá ČT 24, Óčko i Z1

7. 7. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
7. 7. 2009

DOPLNĚNO Přímý přenos z pohřbu zesnulého zpěváka Michaela Jacksona budou moci čeští diváci vidět až na třech televizích. Kromě avizovaného zpravodajského kanálu ČT 24 odvysílá přenos i hudební televize Óčko a zpravodajsko-publicistická televize Z1. Rozlučkový smuteční obřad se začne v 19.00 a potrvá přibližně tři hodiny. Průvodcem „jacksonovského“ bloku na ČT 24 bude moderátor Událostí v kultuře Otakar Svoboda, na Óčku bude komentovat Michal Klein, Z1 využije svého zpravodaje v USA Dušana Neumanna.

BRAND24

Předpokládá se, že přímý přenos z pohřbu Michaela Jacksona se stane vůbec nejsledovanějším pohřbem vysílaným na televizních obrazovkách. Mezi účastníky veřejného rozloučení s Michaelem Jacksonem by měli být známí zpěváci a hudebníci Aretha Franklin, Stevie Wonder, Mariah Carey, Usher, Lionel Richie, Diana Ross, sportovci Magic Johnson nebo Kobe Bryant a další známé osobnosti.

Kromě televizního vysílání se přenos objeví i na internetu. Óčko/iDnes.cz, ČT 24 i Z1 ho nabídnou svým divákům bez omezení na svých webových stránkách.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).