Hlavní navigace

Podívejte se, jaké požadavky musí splnit kandidát na generálního ředitele ČRo

13. 8. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
13. 8. 2009

DOKUMENT UVNITŘ Server DigiZone.cz má k dispozici dokument, který obsahuje podmínky, jež musí splnit kandidát ucházející se o post generálního ředitele Českého rozhlasu. Z nich vyplývá, že uchazeč musí mít české státní občanství a také nutně trvale pobývat v České republice. Stejně tak důležitá je i bezúhonnost a doložení kariérního životopisu a prokázání manažerských schopností.

DOKUMENT: Požadavky pro splnění účasti ve výběrovém řízení na ředitele ČRo (PDF, 223 kB)

Přihláška do výběrového řízení pak musí obsahovat kromě klasických údajů, jako jsou jméno, adresa, e-mail apod. také kopii dokladu prokazující české občanství a výpis z rejstříku trestů. Nutné je také několik čestných prohlášení a souhlas se zveřejněním údajů pro potřebu výběrového řízení. Lhůta pro osobní doručení přihlášek uchazečů začala běžet dnes v devět hodin ráno a končí poslední den tohoto měsíce v 16 hodin. Další podrobnosti můžete zjistit v již zmíněném dokumentu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).