Hlavní navigace

Podívejte se exkluzivně na nové promo spoty Eurosportu

4. 4. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
4. 4. 2011

VIDEA UVNITŘ Panevropský sportovní kanál Eurosport se od zítřka převlékne kompletně do nového grafického vizuálu. Kromě nového loga a grafiky, které vám DigiZone.cz představil jako první již koncem ledna, vám nyní exkluzivně přináší několik upoutávek. Ty se na obrazovce objeví od úterý 5. dubna a budou také propagovat nový Eurosport. DigiZone.cz získal spoty přímo od centrály tohoto programu.

K TÉMATU: Podívejte se na nová loga Eurosportu a jeho novinky pro rok 2011

Věřili jsme, že je správný čas na modernizaci a dodání energie značce Eurosport, abychom reflektovali naši pozici vedoucího poskytovatele živých sportovních přenosů v Evropě a zároveň pokračovali v expanzi jako mezinárodní mediální skupina, uvedl již minulý týden při příležitosti představení nových komunikačních prvků s divákem výkonný ředitel Eurosportu Laurent-Eric Le Lay. Zajímavostí je, že v mezinárodních promo spotech se objeví i češti sportovci, například biatlonista Michal Šlesingr, sprinter Libor Žilka nebo snowboardista Martin Černík.

BRAND24

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).