Hlavní navigace

Po Primě se do fotbalu pouští také regionální studia RTA

3. 8. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
3. 8. 2007

Regionální studia RTA, která se v šesti krajích dělí o analogové kmitočty s televizí Prima, zahájí od pondělí 6. srpna vysílání nového sportovního pořadu Penalta. Magazín věnovaný tomu nejzajímavějšímu z víkendových zápasů druhé české fotbalové ligy bude RTA připravovat ve spolupráci s novou českou satelitní stanicí Public TV, která od RTA přebírá zpravodajství a publicistiku, a zatím také využívá odbavovací pracoviště a studio RTA k vlastnímu zkušebnímu vysílání.

BRAND24

Třicetiminutový magazín Penalta bude RTA vysílat každé pondělí od 16:20 na frekvencích sdílených s Primou v jižních a východních Čechách, na jižní, východní a severní Moravě, v kabelových rozvodech, ale také na internetu a satelitu (právě v programu Public TV). Penalta je pilotním pořadem v rámci dlouhodobého záměru RTA podporovat regionální sport, sdělila mluvčí RTA Karolína Hloušková.

RTA má zřejmě se sportem mnohem větší plány, protože už v 13. března si její majitel Jaroslav Berka podal žádost o registraci ochranné známky Sport pro tebe. Tutéž známku, ale i s grafickou podobou, si Berka nechal registrovat u patentového úřadu i 10. července.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).