Hlavní navigace

Po dvou letech se jako kouč do Hlasu ČeskoSlovenska vrací Josef Vojtek

6. 12. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Hudebník a frontman oblíbené rockové skupiny Kabát, která chystá na příští rok obří koncert na pražském Vypichu, v prvním ročníku usedl vedle Michala Davida, Dary Rolins a rappera Rytmuse.

Druhým koučem pěvecké soutěže Hlas ČeskoSlovenska, kterého dnes oznámily televize Nova a Markíza, bude zpěvák a rocker Josef Vojtek. Za úkol bude mít stejně jako Marta Jandová vybrat si do svého týmu nejlepší zpěváky a s jedním z nich dojít (pokud možno) až k vítězství – titulu Hlas ČeskoSlovenska. Výhrou v soutěži, která se na obrazovkách objeví na jaře, je finanční částka dva miliony korun. Pro Vojtka není účast v Hlasu žádnou novinkou. Koučem byl už v jejím prvním ročníku, který Nova s Markázou vysílaly na začátku roku 2012.

K TÉMATU: Prvním známým porotcem v soutěži Hlas ČeskoSlovenska je Marta Jandová

Vždycky jsem si přál dělat hudbu, zpívat a hrát divadlo. Jsem šťastný, že se moje sny vyplnily, uvedl mimo jiné Vojtek, který zároveň láká případné zájemce, aby se svou účastí neváhali. Pokud máte i vy stejné sny jako já, tak se nebojte přijít na casting Hlas ČeskoSlovenska a možná právě tato soutěž vám sny splní, konstatoval rocker, který se proslavil především působením v populární české kapele Kabát, která chystá na příští rok v Praze opět gigantickou akci, kterou nazvala „Po čertech velkej koncert“. 

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Nova s Markízou chystají na jaro druhou řadu talentové show Hlas Česko Slovenska

V prvním ročníku byli v porotě hlasu kromě Vojtka také Michal David, Dara Rolins a její současný partner, slovenský rapper Rytmus. Oproti minulému ročníku nás čeká jedna podstatná změna, pokud se stydíte nebo bojíte přijít na pódium sami, vezměte s sebou kamaráda nebo kamarádku a můžete zazpívat duety, uvedl Josef Vojtek. Zpěváci, zpěvačky a letos nově i pěvecká dua se můžou jako zájemci hlásit na webových stránkách www.nova.cz. Televize budou soutěž promovat i na sociálních sítích.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).