Hlavní navigace

Playmate Petra Svoboda po třech měsících na Nově povýší do Televizních novin

12. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Někdejší playmate časopisu Playboy působí na Nově od 20. března jako rosnička, v moderování Televizních novin nahradí Ivetu Vítovou, která odchází na mateřskou

Pouhé tři měsíce po nástupu do televize Nova povýší nynější rosnička a bývalá playmate časopisu Playboy Petra Svoboda na moderátorku Televizních novin. Kvůli předčasnému odchodu moderátorky Ivety Vítové na mateřskou dovolenou kvůli rizikovému těhotenství zaujme v nejbližší době její pozici. Nova o tom informovala na svém bulvárním webu Prásk.tv. „Petra Svoboda se připravuje na vysílání Televizních novin. Konkrétní datum jejího prvního vysílání ještě není stanoveno,“ řekl šéf PR oddělení Novy Josef Koukolíček.

K TÉMATU: Novou rosničkou na Nově bývalá Playmate časopisu Playboy Petra Svoboda

Svoboda má novinářské zkušenosti z několika tištěných magazínů, téměř dva roky strávila pracovně ve Spojených arabských emirátech. Vystudovala Vysokou školu mezinárodních a veřejných vztahů v Praze a kromě PR a redakčních aktivit se věnuje modelingu. V roce 2008 se stala Playmate časopisu Playboy, kde se dva roky poté objevila také v exkluzivním pictorialu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).