Hlavní navigace

Play.cz má novou aplikaci pro chytré mobily s operačním systémem Windows Phone

23. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO – Největší tuzemský poskytovatel internetového rozhlasového vysílání zpřístupnil víc než 90 rádií majitelům mobilních zařízení s Windows Phone

Novou aplikaci pro chytré mobilní telefony a tablety s operačním systémem Windows Phone zprovoznil portál Play.cz, který zprostředkovává poslech více než 90 českých rádií, z FM pásma i vyloženě internetových stanic, přes web. “Rádia si uživatel může přehrávat v režimu na pozadí. Hlasitost lze ovládat multimediálními tlačítky stejně jako u vestavěného přehrávače hudby a videa v systému Windows Phone,” sdělil Petr Sládeček z Play.cz.

K TÉMATU: Play.cz má novou aplikaci pro poslech rádií ve Windows 8, chystá i Windows Phone

Kromě navigace, filtrů a vyhledávání, nabízí aplikace také informace o naladěném rádiu a nebo články Magazínu Play.cz. Na výběr je vysoká i nižší kvalita streamu na úrovni 32 kbps, na které je v paušálu s 1500 MB FUP možné poslouchat rádia celých deset hodin. „Vždy máme velkou radost, když se rodina našich aplikací rozšíří o další platformu. Aplikace pro Windows Phone tak uzavírá pomyslný kruh – Play.cz lze nyní používat na všech platformách. Nyní se můžeme vrhnout na další služby, které pro naše uživatele chystáme,“ uvedl Sládeček.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Play.cz vytvořilo aplikaci pro internetový poslech rádií na mobilech Nokia

Už dříve Play.cz zprovoznila aplikace pro chytrá zařízení s operačními systémy iOS, Windows 8, Symbian a Android, u něhož je ale místo samostatné aplikace z dispozici mobilní verze webu. Mimořádně úspěšná je zejména aplikace pro iOS, konkrétně pro iPhone, kterou si stáhlo již víc než 100 tisíc uživatelů. Nejnovější aplikaci pro Windows Phone lze stáhnout zdarma z Windows Phone Store zde.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).