Hlavní navigace

Outdoor Channel HD je součástí čtyř programových balíčků Skylinku

16. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Americká outdoorová televizní stanice vysílá v HD rozlišení a původním znění v angličtině, Skylink ji zařadil do svojí nabídky v úterý 15. září.

Nejen zákazníci satelitní služby Skylink s programovou nabídkou Kombi, ale také klienti využívající balíčky Multi HD, HD Plus a Komplet mohou od včerejška přijímat novou televizní stanici Outdoor Channel HD. Jde o americký kanál zaměřený na veškeré outdoorové aktivity: rybaření, lov, myslivost, jízdy v terénu a dobrodružné výpravy do divočiny. Diváci se dostanou do celého světa, aby očima známých osobností a celebrit sledovali a prožívali jejich jedinečná dobrodružství. Seriály jistě ocení jak dobrodružné povahy, tak i nadšenci, kteří vše raději sledují z pohodlí svého domova, informoval provozovatel Skylinku, lucemburská společnost M7 Group.

DT24

K TÉMATU: Skylink zařadí Outdoor Channel HD, od 15. září bude dostupný v Česku i na Slovensku

Program si naladí pouze zákazníci Skylinku, kteří vlastní HD satelitní přijímač. Ve standardním rozlišení Outdoor Channel na Skylinku nevysílá, byť ve Spojených státech je běžně dostupná i jeho SD verze. Vedle Skylinku stanici nabízí i další evropské satelitní platformy provozované lucemburskou M7 Group: CanalDigitaal v Holandsku ji dala do balíčku Familie a TV Vlaanderen v Belgii do balíčku Basic. Start v několika zemích najednou je výsledkem širší spolupráce společnosti AMC Networks International – Zone, která zastupuje Outdoor Channel HD v Česku a na Slovensku, a M7 Group.

Technické parametry pro naladění Outdoor Channel HD

  • Satelit: Astra 23,5° E
  • Kmitočet: 11 914 MHz
  • Polarizace: Horizontální
  • FEC: 2/3
  • Symbolová rychlost: 29 900 kS/s
  • Norma: DVB-S2/8PSK
  • Pilot: OFF

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).