Hlavní navigace

Osud Receptáře na Primě je po smrti Přemka Podlahy nejistý

19. 2. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na otázku, zdali Prima pořad ukončí a nebude už za Podlahu hledat náhradu, je v tuto chvíli předčasné odpovědět. Televize však spouští od března nový magazín Gondíci, s.r.o.

Svět kutilů a zahrádkářů se už dva měsíce musí vyrovnávat se skutečností, že ho loni opustil jeho guru, moderátor Přemek Podlaha. Tato skutečnost trápí pochopitelně i televizi Prima, která Receptář vysílala. Jeho osud je bohužel v tuto chvíli nejistý, což naznačila i mluvčí mediální skupiny Marie FianováReceptář je teď v jarní sezóně na obrazovce v reprízách jako pocta panu Podlahovi. Reprízujeme s ním ty nejlepší díly od roku 2010, uvedla Fianová. Co však bude poté, je otázkou. Komentovat podzimní schéma je v tuto chvíli předčasné, doplnila mluvčí. Přemek Podlaha zemřel 23. prosince 2014 ve věku 76 let.

BRAND24

K TÉMATU: Zemřel legendární kutil a moderátor, diváky opustil Přemek Podlaha

Na otázku, zdali Prima pořad ukončí a nebude už za Podlahu hledat náhradu, je v tuto chvíli předčasné odpovědět. Nedávno se s tvářemi svého taktéž dlouholetého pořadu Rady ptáka Loskutáka rozloučila konkurenční televize Nova. AdélaDalibor Gondíkovi se přesouvají právě na Primu, kde budou mít od března svůj pořad Gondíci, s.r.o. Je možné, že právě tento formát se osvědčí a do budoucna legendární Receptář nahradí. Sourozenci už se objevují na Primě v jiných pořadech – Adéla v seriálu Svatby v Benátkách a Dalibor jako moderátor soutěže Muži proti ženám. Loskutáka na Nově bude nově moderovat Petr Rychlý.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).