Hlavní navigace

ORF má svoji videotéku na Androidu. Funguje i v Česku

8. 3. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 3. 2012

Od úterý 6. března si mohou majitelé mobilních telefonů a tabletů s operačním systémem Android stáhnout z Google Play, jak se Android Market nově jmenuje, aplikaci, která jim otevře přístup do videoarchivu rakouské veřejnoprávní televize ORF, tedy k programům ORF eins, ORF 2 a ORF III. Aplikace o velikosti 4 MB je dostupná zdarma a zájemce ji najde pod názvem „ORF TVthek: Video on demand“.

ČTĚTE TAKÉ: Podívejte se na nový grafický obal rakouské veřejnoprávní televize ORF 2

Zajímavostí je, že i když je rakouská ORF na satelitu kódovaná a na našem území jí je možné chytit pouze omezeně z terestrických vysílačů našich jižních sousedů, aplikace funguje naprosto bez problémů bez omezení regionu i v České republice. Součástí aplikace je také položka Live, která červeně bliká v případě, že si může divák pustit pořad, jež je vysílaný živě a stanice ho může zároveň šířit prostřednictvím internetu. Jde o kombinaci všech tří kanálů z portfolia veřejnoprávní ORF.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).