Hlavní navigace

Ordinace v růžové zahradě na internetu: 45 Kč / 0 Sk

15. 2. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
15. 2. 2008

Pokud patříte mezi české fanoušky seriálu Ordinace v růžové zahradě, možná vás zaujme i jeho slovenská verze. Na internetových stránkách televize Markíza si můžete prohlédnout celou první sérii (56 dílů), a to zadarmo. Jediným požadavkem je mít přehrávač Windows Media Player, který je k dispozici pro platformy Windows a Mac OS.

Jakkoli patří Markíza a Nova do stejného mediální domu bermudské společnosti CME, jejich přístup k poplatkům za seriály vlastní tvorby na internetu se různí. Nova si za jednodenní půjčovného každého dílu svojí Ordinace účtuje 45 korun, Markíza poskytuje obsah zadarmo. Pikantní situace nastala, když se na internetových stránkách Markízy začaly objevovat bezplatně spustitelné díly „nováckého“ seriálu Pojišťovna štěstí, které byly přitom na webu Novy zpoplatněné standardní denní taxou 45 korun. Nyní už Markíza Pojišťovnu štěstí k přehrání přes internet nenabízí, a to ani v rámci placeného přístupu přes projekt Kinománia.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor pracoval do ledna 2011 ve zpravodajství TV Z1. V redakci DigiZone.cz působil od startu v říjnu 2005 do dubna 2008 jako redaktor, pak i zástupce šéfredaktora.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).