Hlavní navigace

Odstartovala další nekódovaná HDTV stanice věnovaná luxusu

20. 10. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
20. 10. 2010

UVNITŘ VIDEO V HD KVALITĚ Satelitní diváci, kteří přijímají signál z pozice 28,2 stupně východně, si mohou od dnešního dne naladit novou nekódovanou britskou HDTV stanici. Kanál Luxury Life nahradil dosavadní vysílání programu Luxe TV. Nová stanice se orientuje opět na prezentaci života na vysoké noze. Ve vysílání se objevují záběry z luxusních restaurací, podniků a prodejen. Stanice vysílá bez jakékoliv grafiky a loga.

ČTĚTE TAKÉ: SES Astra poskytne uvolněnou satelitní kapacitu po analogu pro HDTV

Tipy C

Kanál Luxury Life prozatím nemá žádné webové stránky, to znamená, že o něm nejsou známy podrobnosti. K dispozici je však elektronický programový průvodce (EPG). Je otázkou, zdali se však ještě nevztahuje k předchozí stanici. Jednotlivé pořady jsou poměrně krátké, stopáž nepřesahuje několik minut, a navazují za sebe. Stanice je dostupná také v SD verzi, a to na stejné frekvenci. Kanál Luxe HD nadále vysílá beze změny na satelitech Eurobird 9A, Badr 5 a Astra 1G.

Parametry příjmu Luxury Life HD (a SD) jsou: Eurobird 1 (28,2 st. východně), 12643/H, SR 27500, FEC 2/3, norma DVB-S/QPSK, kódování žádné (FTA). Datový tok je okolo 6 Mbps. K příjmu není nutná parabola velkých rozměrů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).