Hlavní navigace

Odborníci z EBU se sjedou na konferenci do Prahy

4. 3. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
4. 3. 2009

Více než stovka odborníků se chystá ve čtvrtek a pátek na konferenci Multimedia Meets Radio, která se bude konat v Praze. Tito lidé budou diskutovat nad dvěma tématy, těmi jsou rozhlas a multimédia. Jde o program, který se bude konat v rámci výroční konference Evropské vysílací unie (EBU). Mezi hlavní témata bude patřit budoucnost hudby na internetu, vytváření a zprostředkování nových služeb pro posluchače nebo tradiční rozhlasové vysílání vs. nové přístupy a technologie.

Mezi řečníky se představí mimo jiné odborníci z BBC, CBC, RAI, či Last.fm. Své zastoupení bude mít i Český rozhlas (ČRo), který letošní ročník konferenci hostí, konstatoval ředitel Odboru marketingu a PR ČRo René Zavoral. Událost bude podle něj zajímavá nejen pro odborníky, ale také pro šéfredaktory, producenty, webmastery, tvůrce pořadů a všechny, kteří se zajímají o zapojení multimedií v rozhlase.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).