Hlavní navigace

Óčko po roce opět kompletně předělalo web, start třetího kanálu slibuje za měsíc

1. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ NÁHLED Nový web má velice jednoduchou grafiku a návštěvník se v něm zároveň snadno orientuje. K dispozici je tu on-line vysílání Óčka i nového Óčka Gold.

Mediální skupina Mafra si pro diváky hudební televize Óčko připravila na 1. června jedno překvapení, o němž dopředu nehovořila. Kromě tematické stanice Óčko Gold, která dnes odstartovala v zemském vysílání a kabelové a IP televizi, také kompletně předělala své webové stránky dostupné na adrese: http://ocko.tv/. Televize se na svém portálu úplně vzdala systému řazení, který pro něj připravovala v roce 2011 společnost Mediaworks. Óčko o něm tehdy hovořilo jako o „metro stylu“ a zdůrazňovalo, že divák de facto nebude nikdy muset použít tlačítko zpět.

BRAND24


Zdroj: Hudební televize Óčko

Podoba webu, kterou Óčko představilo na konci roku 2011, a poté nasadilo přibližně o půl roku později

Z ARCHIVU: Televize Óčko změní svůj web, odchází od mateřského portálu iDnes.cz

Nová podoba webu Óčka je graficky sice na jednu stranu poměrně chudá, ovšem rychle se načítá a návštěvník se na ní snadno orientuje. Portál používá bílý podklad, dominantní barvou je na hlavní stránce červená. Návštěvník tu najde několik menu (například Nepřehlédni a Videa&Pořady, mezi nimiž jsou ještě umístěné neoznačené Novinky), díky kterým se může na celém webu pohybovat. Další menu jsou určeny jednotlivým kanálům Óčka, kromě vlajkové lodi i Óčku Gold a chystanému Óčku Expres. To ve své sekci slibuje start na 1. července, tedy přesně za měsíc.

Nová podoba hlavní webové stránky hudební televize Óčko
Autor: repro foto: Ocko.tv

Nová podoba hlavní webové stránky hudební televize Óčko

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).