Hlavní navigace

O zákazníky mobilních zařízení bojuje i služba Zapni.TV, zařadila nové programy

30. 11. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Za pravděpodobně největší úspěch v posledních týdnech považuje provozovatel služby dohodu se společností CET 21, která stojí za stanicemi mediální skupiny Nova.

Nabídka nejen volně šířených, ale i placených kanálů se stala během několika měsíců prakticky běžnou součástí nabídky řady společností i na našem trhu. Jednou z nich je i firma Zapni.TV. Provozovatel stejnojmenné služby přinesl v poslední době řadu novinek pro své zákazníky. Pravděpodobně tou nejvýznamnější je zařazení stanic ve vysokém rozlišení (HDTV). Klienti se dočkali nové stanice Prima Max, ale mimo jiné i HD verzí programů Nova Sport 1 a Nova Sport 2.

Tipy C

K TÉMATU: Startuje nová služba Zapni.TV, přes internet chce nabídnout až 150 stanic

Právě dohodu se společností CET 21, tedy provozovatelem kanálů mediální skupiny Nova, považuje provozovatel pravděpodobně za svůj doposud největší úspěch. Nedávno se v nabídce nově objevily například i placené programy společností Discovery Networks a FilmBox International. Službu si je možné vyzkoušet na týden zdarma s programy České televize. Základní nabídka s 41 kanály vyjde na 99 Kč/měsíc, balík Start se 70 kanály na 269 Kč/měsíc, nejvyšší balíček Standard stojí 399 Kč/měsíc. Přikoupit si je možné nabídky Sport a FilmBox.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).