Hlavní navigace

Novým mluvčím operátora UPC je bývalý odborný novinář Juraj Gerbery

3. 1. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
3. 1. 2012

Komunikaci s médii má od ledna ve společnosti UPC Česká republika na starosti Juraj Gerbery. Jeho funkce u největšího kabelového operátora se označuje jako Public Policy Manager. Gerbery působil v minulosti například jako novinář oborového magazínu Marketing & Media. Do prosince 2011 spolupracoval také s Českým rozhlasem. Na Radiožurnálu moderoval pořad Stretnutie.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Dlouholetý mluvčí UPC František Malina nyní hovoří za telekomunikační úřad ČTÚ

V Marketingu a Mediích působil Gerbery od roku 2004 do 2010, poté se přesunul na pozici komunikace a práci s reklamou v opeře Národního divadla. Mezi Gerberyho koníčky patří opera a klasická hudba, která ho mimochodem do jeho předchozího působiště zavedla. Zajímá se také o činoherní divadlo. Mezi jeho oblíbené režiséry patří například Svetozár Sprušanský, Daniel Špinar nebo Vladimír Morávek. Na pozici mluvčího UPC nahradil Františka Malinu, který se po 14 letech působení u největšího kabelového operátora u nás stal hlasem Českého telekomunikačního úřadu (ČTÚ).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).