Hlavní navigace

Nový šéf PR a komunikace Novy Černohlávek nastoupí od 5. března

1. 3. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
1. 3. 2012

Nejsledovanější česká televize dnes ústy Marie Fianové z tiskového oddělení potvrdila bývalého šéfredaktora deníku Aha! Lubora Černohlávka jako ředitele PR a komunikace společnosti CET 21, která je vlastníkem licence pro kanály Nova Group. Černohlávek na tomto postu vystřídá od příštího pondělí 5. března Vladimíra Mužíka, který se stal po Martinu Ondráčkovi ředitelem zpravodajství.

BRAND24

K TÉMATU: Novým šéfem PR televize Nova bude bývalý šéfredaktor deníku Aha!

Ze své nové pozice ředitele PR a komunikace TV Nova bude odpovědný za mediální obraz společnosti, všech jejích brandů a subbrandů a odpovídá za veškerou externí komunikaci společnosti. Součástí jeho agendy je koordinace PR kampaní a v neposlední řadě také charitativních aktivit spojených s Nadací Nova, přiblížila Fianová. Jsem přesvědčen o tom, že Lubor Černohlávek bude díky svým rozsáhlým zkušenostem významnou posilou našeho týmu. Na své pozici bude dále podporovat a rozvíjet pozitivní obraz TV Nova jako lídra trhu v očích médií a veřejnosti, dodal šéf Nova Jan Andruško.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).