Hlavní navigace

Novák šéfredaktorem zpravodajství ČT. Petrov povede ekonomiku

2. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
2. 8. 2010

Dosavadní šéfredaktor Redakce zpravodajství Ostrava Karel Novák byl skutečně od srpna jmenován do funkce šéfredaktora zpravodajství celé České televize, jak se původně spekulovalo. Informaci si v polovině srpna ověřoval též náš web, tehdy ovšem ještě neměl Novák podepsanou žádnou smlouvu. Ten nahradil na tomto postu Michala Petrova. Informovaly o tom v neděli ParlamentníLis­ty.cz.

K TÉMATU: Českou televizi čeká pravděpodobně výměna šéfredaktora zpravodajství

Petrov ze zpravodajství neodchází, ale funkčně si pohoršil. Od srpna totiž vede pouze ekonomickou redakci. Zdali čekají Redakci zpravodajství ČT ještě nějaké další změny, to její nový ředitel Roman Bradáč neprozradil. Na žádné další změny nyní nedohlédneme, uvedl pro ParlamentníListy. Považuji výměnu po tolika letech za přirozenou a prospěšnou pro firmu i osobní mentální hygienu. Těším se na novou práci, uvedl pro Lidovky.cz k jmenování do nového postu odcházející šéfredaktor zpravodajství Petrov.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).