Hlavní navigace

Nova zveřejnila program MTV na první vysílací den

2. 11. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
2. 11. 2009

Česko-slovenská mutace světoznámého hudebního kanálu MTV, která odstartuje vysílání 29. listopadu, zveřejnila programové plány pro první vysílací den. Upozornil na to web Parabola.cz. Program odstartuje ve 21.00 oficiálním zahájením, následovat budou lifestylové pořady The City 1, Život na molu nebo Nitro Circus. Posledním komponovaným pořadem bude ve 22.50 hod. vystoupení kapely The Prodigy v cyklu World Stage, pak budou následovat pouze nemoderované hudební bloky až do rána.

Mutace MTV pro Česko a Slovensko bude standardně vysílat v poměru stran 16:9, a bude dostupná v nabídkách všech operátorů, kde nyní vysílá panevropská mutace MTV Europe. Program by se měl objevit i v satelitní platformě CS Link, kde až dosud chyběl. Zda se dostane i do konkurenčního Skylinku zatím není jasné. Zařazení česko-slovenské verze zatím nepotvrdil ani satelitní operátor Digi TV, který kromě nové verze zřejmě zachová i původní verzi MTV Europe pro další trhy, ale již nikoliv pro diváky v ČR a na Slovensku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).