Hlavní navigace

Nova zaskočila internetové diváky, kompletně zpoplatnila svůj videoarchiv Voyo

2. 4. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V případě, že jste byli zvyklí si zadarmo přehrávat pořady televize Nova se zpožděním, tedy na videoserveru Voyo.cz, od dnešního dne máte smůlu.

V případě, že jste byli zvyklí si přehrávat pořady televize Nova se zpožděním, tedy na videoserveru Voyo.cz, od dnešního dne máte smůlu. Společnost CET 21 se rozhodla téměř veškerý obsah zpoplatnit. Serveru DigiZone.cz to potvrdila Marie Fianová z tiskového oddělení televize. „Od dnešního dne je veškerý obsah na videoportálu Voyo.cz dostupný pouze předplatitelům,“ uvedla Fianová.

K TÉMATU: Nova nabízí na Voyo.cz přístup ke kompletnímu obsahu za 189 korun

Ke změně dochází po více než čtvrt roce fungování předplatného a jedná se o další krok v implementaci strategie CET 21 v oblasti placených produktů. „Anoncované změny v systému předplatného jsou logickou evolucí tohoto modelu,“ upozornila Fianová. Nabídka obsahu Nova Group je podle Fianové natolik atraktivní, že dokáže oslovit i diváky, kteří jsou ochotni za obsah na tomto videoserveru zaplatit. „Dosavadní úspěch placeného Voyo.cz nás jen utvrdil v tom, že teď je ten správný čas,“ konstatovala členka tiskového oddělení.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Voyo na Slovensku má první vlastní pořad, hudební Voyo Music

K placenému obsahu serveru Voyo.cz vede cesta přes částku 189 Kč/měsíc (při platbě kartou o 10 Kč méně). Uživatel tak získá nejen přístup k původní tvorbě televize Nova, ale i další benefity jako například exkluzivní sportovní zápasy. Koncem dubna bude filmová knihovna Voyo.cz obsahovat přes tisíc titulů, což je téměř trojnásobek oproti startovacímu stavu před třemi měsíci. „Základní princip je, že bezplatný přístup k našemu obsahu má divák stále, a to v premiérovém čase na obrazovce televize Nova. Pokud ale nechce být omezován časem vysílání v televizi, může si na Voyo.cz spustit obsah přesně podle svých preferencí a v čase, který mu vyhovuje,“ dodala Fianová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).