Hlavní navigace

Nova sport zařazuje Wimbledon, objeví se i na hlavní Nově

26. 5. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
26. 5. 2009

Sportovní kanál Nova sport přinese poprvé ve své novodobé historii přímé přenosy z Wimbledonu, třetího grand-slamu tenisové sezóny a vůbec nejprestižnějšího tenisového turnaje světa, který se uskuteční na přelomu června a července. Až donedávna vysílala přenosy z tohoto turnaje Česká televize na svém sportovním programu, nyní se však Wimbledon dostane nejen na obrazovky placené Novy sport ale i na terestrický kanál TV Nova, kde se objeví finále mužské dvouhry.

BRAND24

Nova sport získala exkluzivní práva pro ČeskoSlovensko na tři roky. „Během 14 dnů přineseme divákům celkem 96 hodin živých přenosů mužských i ženských dvouher, včetně finále čtyřher. Finálový souboj můžu mohou diváci sledovat také na obrazovkách TV Nova v neděli 5. července,“ říká Michal Klouda, PR manager Novy sport.

Přímé přenosy bude komentovat sedm lidí, kromě jiných i komentátoři známí z nočních přenosů hokejové NHL – Tomáš Borovec, Tomáš Lörincz a dále Martin Pouva, Filip Šedivý, Vojtěch Bidrman, slovenský komentátor Jozef Havrilla a bývalá vynikající čeká tenistka Sandra Kleinová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).