Hlavní navigace

Nova Sport a Voyo nabídnou živě British Open, golfový The Open Championship

17. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Jde o jediný ze čtyř největších golfových turnajů na světě, který se hraje mimo území Spojených států. British Open startuje již ve čtvrtek 18. července.

Živé přenosy z nejstaršího a nejslavnějšího golfového turnaje světa, The Open Championship neboli British Open, nabídne od čtvrtka 18. července placený kabelový a satelitní kanál Nova Sport a videoslužba Voyo. “Je to jediný ze čtyř „grandslamových“ golfových turnajů sezóny, který se hraje mimo území Spojených států a pořádá se střídavě na devíti slavných hřištích ve Skotsku a Anglii,” upozornil PR koordinátor Fandy a Novy Sport Radim Mana.

K TÉMATU: Ke sledování Novy Sport už nepotřebujete kabel nebo satelit. Vysílá i na Voyo.cz

“V letošní sezóně se třetí major kalendáře bude hrát na slavném skotském linksovém hřišti Muirfield, kam se vrací po 11 letech. Tehdy na něm zvítězil superhvězdný Jihoafričan Ernie Els, který se shodou okolností po loňském nečekaném triumfu na hřišti Royal Lytham & St Annes vrací jako „dvojitý“ obhájce titulu. Největším favoritem ale zřejmě bude Američan Tiger Woods, který se po zdravotních a osobních problémech dokázal vrátit na vrchol golfového světa a znovu se stát oficiální světovou jedničkou,” upozornil Mana.

ČTĚTE TAKÉ: Nova Sport protestuje proti fotbalové Gambrinus lize na Slovak Sport.TV

BRAND24

Woods získal titul na British Open a spolu s ním i slavný Klaretový džbán zatím třikrát, naposledy ale v roce 2006. Turnaje se vždy účastní absolutní golfová elita a k dalším velkým favoritům bude patřit mladý Severní Ir Rory McIlroy, přestože mu úvod sezóny příliš nevyšel, anebo první dva letošní major šampioni – Australan Adam Scott, který si zklamání z loňského ročníku, kdy přišel o téměř jistý titul na posledních jamkách, vynahradil letos na turnaj Masters v americké Augustě a také Angličan Justin Rose, který triumfoval na US Open.

Nova Sport a Voyo nabídnou kompletní průběh turnaje, který se bude hrát až do neděle 21. července. Český komentář obstarají Petr Janouch a Petr Uhlík.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).