Hlavní navigace

Nova se připravuje na zimní olympiádu, registruje si název Na vlastní Soči

27. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Další ochrannou známkou, kterou si provozovatel Novy, společnost CET 21, nechal zapsat u patentového úřadu, je Svět pěti kruhů

Necelý půlrok před zahájením Zimních olympijských her 2014 v ruském Soči zahájila televize Nova přípravy na premiérové vysílání olympijského hokeje na svých obrazovkách. U českého patentového úřadu si nechala registrovat dva názvy, které se pojí k olympijskému vysílání: Svět pěti kruhů a Na vlastní Soči, který paroduje název jejího vlastního publicistického pořadu Na vlastní oči. ZOH 2014 proběhnou od 7. do 23. února 2014, Nova nakoupila pro Českou republiku exkluzivní práva na přenosy hokejového turnaje.

BRAND24

K TÉMATU: Olympijský hokej ze Soči 2014 bude na Nově a Fandovi. Zbytek na Nově Sport, Voyo.cz a ČT

Kromě hokeje bude moci Nova odvysílat i veškeré další disciplíny, ale pouze na placeném kanálu Nova Sport a videoslužbě Voyo. Oproti tomu hokej bude dostupný na volně šířených televizích Nova a Fanda. Dá se očekávat, že atraktivní zápasy českého reprezentačního týmu nabídne hlavní kanál Novy, méně atraktivní duely zahraničních týmů skončí na Fandovi. Česká televize, která získala práva ke kompletní olympiádě pro terestrické vysílání vyjma hokeje, nabídne z hokejového turnaje jen krátké zpravodajské šoty.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).