Hlavní navigace

Nova přelévá zájem o vaření mezi Čechy i na web. Spouští magazín Poklička.cz

6. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Televize Nova spouští Pokličku.cz právě v době, kdy vypustila na svou obrazovku licencovanou show MasterChef. Stanice ji vysílá každý pátek po 20. hodině.

Portfolio webů televize Nova se dnes rozšiřuje o další značku, kulinářskou Pokličku.cz. Na své by si měli přijít nejen milovníci vaření, ale také kuchaři-amatéři. Těm chce servírovat cenné rady, jak co nejkvalitněji a zároveň co nejsnadněji uspokojit celé rodině. Čtenáři zároveň mohou zveřejnit na stránkách vlastní recept a nechat si ho ohodnotit ostatními. Poklička.cz je dalším webem, který chce zapojit své čtenáře do jeho tvorby, podobně jako Doma.cz nebo Krásná.cz.

ebf 24 - tip duben

ČTĚTE TAKÉ: Nova oprášila název někdejšího bulvárního magazínu Prásk. Spustila ho na internetu

Nova pouští svůj další webový projekt téměř přesně po dvou měsících. Tím zatím posledním byl web Prásk, který asocioval název s někdejším bulvárně-společenským magazínem, který česká televizní jednička v podzimní sezóně po několika letech opět vrátí do vysílání. Spuštění webové magazínu Poklička.cz není ze strany Novy až takovým překvapením. Svým divákům a návštěvníkům ho představuje právě v době, kdy jedním z jejich televizních taháků je licencovaná show MasterChef.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).