Hlavní navigace

Nova: odchod reportérů Televizních novin je přirozený, 19 jsme jich za půl roku přijali

2. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Televize Nova potvrdila odchod redaktorů zpravodajství Pavla Šuby, Adama Halmošiho, Terezy Maixnerové a Lenky Benešové. Důvody však nesdělila.

Odchod čtyř reportérů Televizních novin – šéfreportéra Pavla Šuby, politického reportéra Adama Halmošiho, reportérky a moderátorky Ranních Televizních novin Lenky Benešové a plzeňské zpravodajsky Terezy Maixnerové – potvrdila serveru DigiZone.cz televize Nova. Podle Marie Fianové z tiskového oddělení stanice jde o „přirozenou obměnu“ redakce. Nova však nesdělila důvody, proč tato čtveřice opouští zpravodajství nejsledovanější televize v zemi.

BRAND24

K TÉMATU: Zpravodajství Novy opouští čtyři reportéři: Šuba, Halmoši, Benešová a Maixnerová

„Zpravodajský tým prochází neustálým vývojem, jehož součástí je i obměna tváří, které jsou diváci na obrazovkách TV Nova zvyklí vídat. Za posledního půl roku jsme do zpravodajského týmu přijali 19 nových kolegů, jiní nás za tuto dobu opustili. Je to přirozená součást chodu každé firmy, která má zájem se progresivně vyvíjet,“ sdělila Fianová serveru DigiZone.cz. Jednou z 19 nových tváří zpravodajství Novy je ale i odcházející Lenka Benešová, která do Televizních novin přišla letos v dubnu z hudební televize Óčko.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).