Hlavní navigace

Nova nasadí Gympl s (r)učením omezeným proti Obchoďáku na Prima family

6. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na základě rezervace reklamních časů inzerentům přinesl server MediaGuru.cz přehled večerních pořadů, které se proti sobě na podzim postaví na Nově a Primě family.

Souboj dvou novinkových seriálů Novy a Primy family se odehraje v pondělí a ve středu. Přesto, že česká televizní jednička zatím nepotvrdila, kdy své podzimní programové taháky nasadí, termíny už jsou přesto známé. Server MediaGuru.cz patřící agentuře PHD je zveřejnil s odvoláním na zahájení rezervací zářijových termínů pro inzerenty. Jasné je v tuto chvíli tedy to, že proti novému seriálu Obchoďák, který se bude vysílat na Prima family, poběží na Nově Gympl s (r)učením omezeným.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Nova s Primou odhalily karty. Komerční dvojka navíc i plány na čtvrtý kanál

Prima family podle očekávání nasadí třetí řadu soutěže Česko Slovensko má talent na neděli, Nova ji bude kontrovat českými filmy. Na vysílání Ordinace v růžové zahradě se nic nemění. Nova ji bude vysílat v úterý a ve čtvrtek proti Cestám domů. Tento fakt je už ale několik dnů známý. Obnovený publicistický magazín Na vlastní oči se má na Nově objevit ve středu po skončení Gymplu, druhá řada sitcomu Helena po skončení čtvrteční Ordinace a kulinářská show Masterchef poběží v pátek.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).