Hlavní navigace

Nova je s návštěvností tn.cz spokojená, ta však klesá

19. 5. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 5. 2008

Přesto, že nový zpravodajský portál tn.cz funguje teprve čtrnáct dní a na hodnocení je tedy ještě brzy, nedá se říci, že by se mu nějak zvlášť, co se návštěvnosti týká, dařilo. Zatímco v pondělí 5. května vykázal web Nova.cz, kam spadá také portál tn.cz, 4,455 milionu shlédnutých stran a porazil tak konkurenční Atlas.cz, v úterý už to bylo pouze 3,997 shlédnutých stran. Aktuální statistika Netmonitoru ukazuje, že v současné době chodí na web kolem 120 tisíc uživatelů denně. V den startu to bylo kolem 150 tisíc, 9. května dokonce kolem 200 tisíc.

BRAND24

Jak uvedla pro náš sesterský server Lupa.cz tisková mluvčí TV Nova Veronika Šmítková, u projektů tohoto typu se značka buduje delší dobu a je zapotřebí pracovat s uživatelským návykem, což je podle ní běh na delší trať. Je normální, že po počátečním větším náporu návštěvnost o něco klesne, to je naprosto standardní vývoj a my bychom byli spíš překvapeni, kdyby tomu bylo jinak. Počítáme také s tím, že čísla v průběhu prázdnin ještě poklesnou, stejně tak, jako celému Internetu, konstatovala Šmítková.

ČTĚTE TAKÉ:

Zdeněk Šámal: tn.cz vymění hlavní zprávu patnáctkrát denně

Nova spustila portál tn.cz. Podívejte se do jeho kuchyně

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).