Hlavní navigace

Nova: domluvili jsme se s majitelem Talentu, že Talentmania není kopie

23. 7. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
23. 7. 2010

Televize Nova společně se svojí sesterskou televizí Markíza na Slovensku podepsaly dohodu se společností FremantleMedia, podle níž nebude jejich společná podzimní talentová soutěž Talentmania kopírovat licencovaný formát Got Talent. Licenci k tomuto formátu vlastní právě FremantleMedia a poskytla ji konkurenčním televizím Prima a Joj, které připravují společný projekt Česko Slovensko má talent.

K TÉMATU: Markíza s Novou nabídnou Talentmanii od září. Víme podrobnosti

Zástupci televizí Nova a Markíza podepsali se společností FremantleMedia dohodu, v níž FremantleMedia akceptuje vznik nového originálního projektu Novy a Markízy s tím, že budou dodrženy vyspecifikované odlišnosti talentové show Talentmania a licencovaného formátu společnosti FremantleMedia, sdělila mluvčí Novy Michaela Fričová. Ze strany FremantleMedia, Primy a Joj totiž panovalo podezření, že Talentmania bude okopírovaným Talentem.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Nova rozjíždí castingy na Talentmanii. O týden dřív než Prima s Joj

Nova s Markízou měly původně zájem o licencovaný formát Talent, protože však FremantleMedia požadovala, aby pořad pro tyto televize produkovala ve vlastní režii, nakonec od něho upustila a vyvinula vlastní soutěž Talentmania.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).