Hlavní navigace

Nova dnes v 15:00 uvolní na Voyo první díl nového seriálu Doktoři z Počátků

20. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V televizi se úvodní epizoda “vesnické Ordinace” objeví příští úterý 25. června. Během letních prázdnin nahradí o úterních a čtvrtečních večerech Ordinaci v růžové zahradě.

Předpremiérou na placeném videoportálu Voyo.cz dnes zahájí televize Nova vysílání nového původního seriálu Doktoři z Počátků, který během letní sezóny nahradí Ordinaci v růžové zahradě 2. Televizní premiéry se úvodní epizoda nového seriálu dočká příští úterý 25. června od 20:20 hod. na hlavním kanálu Novy, uživatelé služby Voyo k ní ale budou mít přístup už od dnešních 15 hodin. Informoval o tom PR koordinátor Novy Vojtěch Boháček.

BRAND24

K TÉMATU: Stáhněte si presskit Novy k chystanému seriálu Doktoři z Počátků

“Od dnešního dne, 15:00 bude na Voyo.cz k dispozici 1. díl nového původního seriálu TV Nova Doktoři z Počátků, který na obrazovkách startuje 25. června ve 20:20,” potvrdil Boháček. Nova si novým seriálem z doktorského prostředí otestuje zájem diváků o další nekonečný seriál. V případě jeho úspěchu nelze vyloučit, že jej na obrazovce udrží i během podzimu, kdy by ho mohla nasadit proti sedmé řadě Cest domů na Primě family. Dosud proti tomuto seriálu vysílala úspěšný Gympl s (r)učením omezeným.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).