Hlavní navigace

Nova Cinema po dvou letech odchází z multiplexu 4, testovat tu začala Mňau TV

4. 12. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO – Přibližně desetisekundové promo nového kanálu obsahuje záběr na koťata procházející z levé části obrazovky na pravou. Stanice se zaměří na domácí mazlíčky.

Filmový a seriálový kanál Nova Cinema po dvou letech odchází z terestrického multiplexu 4 společnosti Digital Broadcasting podnikatele a hudebníka Radima Pařízka. Vyplývá to z textové informace, která se objevila jako součást elektronického programového průvodce ve zmiňované síti. Místo názvu pořadu je nyní vysílán text „Prosím, přelaďte“ a jako anotace pak rozšířená informace o tom, že distribuce bude ukončena 7. prosince. Nova Cinema vstoupila do multiplexu 4 ve druhé polovině září 2013, vydržela zde tedy přibližně dva roky. Stanice bude pozemní cestou nadále dostupná v multiplexu 2 Českých Radiokomunikací.

Z ARCHIVU: Nova Cinema začala vysílat v multiplexu 4, jedná se prý o test

BRAND24

V multiplexu 4 se naopak objevila krátká promosmyčka připravované televize Mňau, za níž stojí stejná společnost, která provozuje kulinářský kanál Mňam TV. Promo trvá pouze deset sekund a jeho náplní jsou koťata procházející se z levé strany obrazu na pravou. Mňau TV má velmi podobné logo jako Mňam – liší se pouze barvou a tvarem připomínající kočičí hlavu, shodné je i použité písmo. Nová televize bude zaměřená na domácí mazlíčky – psy, kočičky a další zvířectvo. 14. prosince začne v multiplexu 4 vysílat nová televize Prima Comedy Central. Její promo vysílání by podle informací serveru DigiZone.cz mělo začít o několik dní dříve.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).