Hlavní navigace

Nova prý chce České televizi vyfouknout StarDance. Markíza ji už má

16. 5. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
16. 5. 2011

Zájem o licenci pro taneční show Let´s Dance, kterou pod názvem StarDance vysílala již čtyřikrát Česká televize, projevila televize Nova. Nejsledovanější česká televize by ráda získala tento formát od britské BBC, která jej vyvinula, a jenž už pětkrát úspěšně vysílala její slovenská sestra Markíza. Informoval o tom server Mediálne.sk s odvoláním na „informace z televizní branže“. Je možné, že relaci bude vysílat společně s Novou jako česko-slovenský projekt, uvedl web.

K TÉMATU: StarDance bodovala u starších diváků, u mladších vyhrála Talentmania

Česká televize, která dosud odvysílala velmi úspěšné čtyři řady StarDance, má podle informací serveru DigiZone.cz eminentní zájem tuto show znovu vysílat. Pokud jde o licenci, jednáme o ní. Máme schované dekorace a jsme připravení, řekl DigiZone.cz už začátkem dubna výkonný ředitel ČT 1 Radan Dolejš. Loňskou čtvrtou řadu StarDance na Jedničce sledovalo na podzim v průměru více diváků než talentové soutěže Česko Slovensko má talent na Primě a Talentmania na Nově.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Finále StarDance IV vidělo na ČT 1 rekordních 1,622 milionu di­váků

Právě v těchto dnech probíhají s BBC jednání o licenci na StarDance. Zájem samozřejmě máme. Věříme, že naše partnerská veřejnoprávní televize nám vyjde vstříc, řekl serveru Mediálne.sk mluvčí ČT Ladislav Šticha. Nova by mohla StarDance využít letos na podzim jako konkurenční projekt proti druhé řadě talentové show Česko Slovensko má talent na Prim a slovenské Jojce. Mluvčí Novy Michaela Fričová zájem o StarDance přímo nevyloučila. Podzimní schéma v tuto chvíli finalizujeme, zatím je předčasné sdělovat podrobnosti. Diváci se mohou těšit na bohatou programovou nabídku, odpověděla na dotaz DigiZone.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).