Hlavní navigace

Nova bude přes ICQ nabízet nejnovější pořady ze svého videoarchivu

18. 1. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
18. 1. 2012

UVNITŘ DOKUMENT Uživatelé komunikační služby ICQ v České republice dostanou od poloviny března, kdy začne ICQ v tuzemsku a na Slovensku zastupovat televize Nova, přímý přístup do videoarchivu pořadů této televize. Partnerství CET 21 a ICQ přinese uživatelům nejen audiovizuální chat, ale i možnost využití funkce ICQ Video Zone, díky které bude zprostředkován přístup k nejaktuálnějším videím pořadů TV Nova, upozornila televize na úterní tiskové konferenci k jarním programovým novinkám.

K TÉMATU: Nova přebírá komunikační službu ICQ v České republice a na Slovensku

Přes čtyři sta tisíc aktivních uživatelů ICQ denně se prostřednictvím této funkce okamžitě dostane k obsahu všech kanálů CET 21. ICQ a CET 21 vytvoří synergii se všemi internetovými službami, které spadají do skupiny CET 21 tak, aby uživatelé měli zcela jednoduše – tzv. na jeden klik – k dispozici ty nejdůležitější informace ze světa zpravodajství a zábavy, dodává Nova, která se stává partnerem ICQ po portálu Centrum.cz, od kterého tato služba odchází.

Tipy C

DOKUMENT: Jarní novinky na webech televize Nova (PDF, 1,6MB)

Partnerství ICQ a CET 21 bude vidět nejen na webových portálech televize Nova, ale i na platformách Android, iPhone a iPad. Uživatelům ICQ bude obsah portálů skupiny CET 21 nadosah, slibuje Nova. Podle ředitele internetu této televize Pavla Krbce půjde o podobný model, jaký se zastupováním ICQ na německém trhu zavedla televize Pro7. Věříme, že celková návštěvnost (internetových aktivit Novy, pozn. red.) půjde nahoru – naší ambicí je být na stupních vítězů v rámci měření měsíční návštěvnosti NetMonitoru, dodal Krbec v rozhovoru pro DigiZone.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).