Hlavní navigace

Nova a Prima rozšíří internetové aktivity

23. 6. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
23. 6. 2008

Další plány s internetovým prostředím mají komerční televize Nova a Prima. Obě se sice zaměřily v předchozím kroku na virtuální svět trochu jinak, Nova spustila zpravodajský portál tn.cz a Prima začala spolupracovat se servery Novinky.cz a Stream.cz, jejich další krok však bude společný, resp. stejný. Podle ekonomického deníku E15 se chtějí soustředit na budování komunitních stránek. Jedním z pilířů naší internetové strategie se stanou komunity fanoušků kolem stávajících formátů. Potřebujeme omladit naše publikum, konstatoval ředitel televize Prima Marek Singer.

BRAND24

Nova chce cílit na fanoušky seriálů jako je Ordinace v růžové zahradě, Ulice a další. Česká televizní jednička také uvažuje o tom, že by prostřednictvím internetových stránek mohli diváci ovlivňovat děj některého z nich. Více však nechce v tuto chvíli prozrazovat. Nova koncem května koupila stránky Blog.cz, a jak uvedl pro náš sesterský server Lupa nedávno šéf jejího Inernetu Daniel Grunt, televize spustí také na podzim nový zábavní portál.

ČTĚTE TAKÉ:
Nova spustila portál tn.cz. Podívejte se do jeho kuchyně
Prima představila spolupráci s Novinkami a Streamem

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).