Hlavní navigace

Filmový kanál Nostalgia je minulostí, odstartovalo Kino CS

1. 11. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
1. 11. 2009

UVNITŘ VIDEO Filmový kanál Nostalgia ukončil své vysílání. Na jeho místo nastupuje ode dneška Kino CS. Jediným pozůstatkem po původním programu bylo do přibližně desáté hodiny dopolední pouze logo, i to už má však nyní novou podobu. Prostřednictvím grafických prvků už se stanice identifikuje jako Kino CS. Přesto, že vizuálně se jedná o změnu výraznou, co se programu týká, diváci v něm najdou všechno, na co byli u původní Nostalgie zvyklí.

Kromě starších filmů chce kanál v nové podobě nabídnout i některé současné snímky české a slovenské kinematografie. K 1. listopadu dochází i ke změně internetové stránky, která bude fungovat na doméně www.kinocs.cz. Nedávno o tom informovala Silvia Gogorová, marketingová manažerka společnosti Film Europe s.r.o., která vlastní vysílací licenci. V současné době však na nové adrese najdou zájemci prozatím pouze původní a nové logo plus vysílací schéma na listopad.

BRAND24

AKTUALIZOVÁNO 10:20 – Přibližně od desáté hodiny dopolední už vysílá Kino CS také s novým logem.

K TÉMATU:
SPI promluvil o kanálu Europa Cinema. Má s ním nemalé ambice
Majitel SPI spustí na českém a slovenském trhu 4 nové programy

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).