Hlavní navigace

Nora Fridrichová porodila. Magazín 168 hodin bude moderovat Zuzana Tvarůžková

11. 4. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Česká televize představila novou moderátorku pořadu 168 hodin, která dočasně nahradí Noru Fridrichovou. Publicistickým magazínem bude nově provázet Zuzana Tvarůžková.

Publicistický magazín 168 hodin, který vysílá Česká televize každou neděli v premiéře na ČT 1 a následně v repríze na ČT 24, změní dočasně moderátorku. Noru Fridrichovou, která byla průvodkyní tímto pořadem doposud, nahradí Zuzana Tvarůžková. Tu mohou znát diváci například jako reportérku z terénu, tvář rychlého přehledu Událostí komentářů nebo někdejší tvář Highlightu na ČT 24.

Tipy C

ČTĚTE TAKÉ: Otázky Václava Moravce budou na ČT 24 končit striktně ve 14:00

Milí fanoušci pořadu 168 hodin, dovolte, abychom Vám oznámili, že Nora Fridrichová dnes přivedla na svět holčičku. My všichni, kteří s Norou spolupracujeme, máme velkou radost a tak se vámi chceme podělit, uvedla Česká televize v pondělí na facebookovém profilu pořadu 168 hodin. Partnerem bývalé manželky současného šéfa programových okruhů Milana Fridricha je sportovní komentátor Robert Záruba. O výměně moderátorek informovala ČT v posledním vydání pořadu.

Nová moderátorka publicistického pořadu 168 hodin.
Autor: Česká televize

Nová moderátorka publicistického pořadu 168 hodin.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).