Hlavní navigace

Nizozemská taneční televize DanceTrippin plánuje mezinárodní expanzi

3. 6. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V minulosti byl tento program dostupný také na satelitu Astra 3B, kde působí mimo jiné operátor Skylink. V polovině roku 2013 ale byla distribuce stanice ukončena.

Mezinárodní expanzi, která bude v první fázi zahrnovat země, jako jsou Německo, Velká Británie a Francie, plánuje zahájit v letošním roce nizozemská taneční televize DanceTrippin. Serveru Broadband TV News to minulý týden potvrdil její zakladatel a výkonný ředitel Will Johnston. Kromě těchto zemí se provozovatel kanálu poohlíží také po východní Evropě a Indii. Vyloučena tak není ani možnost, že program by mohl být nabízen operátorům i v České republice a na Slovensku, kde by jeho přímými konkurenty byly televize Fun One a MTV Dance. DanceTrippin už navázala úspěšnou spolupráci v Chorvatsku a Španělsku.

BRAND24

Z ARCHIVU: Nekódovaný kanál DanceTrippin TV ukončil distribuci na pozici Skylinku a CS Linku

DanceTrippin TV se charakterizuje jako televize, která nabízí vysoce kvalitní taneční hudbu na všech platformách, a to jak prostřednictvím klasického vysílání, tak i on-line a na mobilních zařízeních. V minulosti byl tento program šířen také na satelitní pozici 23,5 stupně východně, tedy na místě, kde své programy distribuuje také operátor Skylink. Od poloviny roku 2013 už ale tento stav neplatí. Rostoucí počet videozáznamů nahraných například na YouTube nám ukazuje, jak silná poptávka je po tomto obsahu, vysvětlil Johnston serveru Broadband TV News. Provozovatel nevylučuje, že do budoucna nabídne i lokalizované verze této stanice.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).