Hlavní navigace

Neviděli jste ještě magazín Skylink TV? Stáhněte si ho v PDF

28. 4. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
28. 4. 2011

UVNITŘ PDF Satelitní služba Skylink začala v těchto dnech zasílat svým zákazníkům první vydání nového magazínu Skylink TV. Nejen, že v něm předplatitelé balíčků KOMPLET, MULTI HD, HD PLUS a KOMBI najdou programy všech stanic, které jsou u této česko-slovenské platformy dostupné, ale mohou narazit také na informace ze společnosti a dění ze zákulisí televizních stanic.

Tipy C

K TÉMATU: Skylink začne vydávat programový čtrnáctideník o nákladu 200 tisíc výtisků

Nulté číslo tohoto magazínu představil Skylink partnerům a novinářům minulý týden na tiskové konferenci v Praze a také na party ve známém klubu SaSaZu. Pokud se k vám tento programový čtrnáctideník zatím nedostal, můžete se na něho díky našemu webu podívat i vy – přinášíme vám ho v elektronické podobě. Toto vydání vyšlo pouze v omezeném počtu dvou tisíc výtisků a Skylink ho nebude distribuovat mezi své zákazníky – slouží pro propagační účely. V tištěné podobě bude k vidění dnes na konferenci České asociace elektronických komunikací (ČAEK), která se koná v hotelu Crowne Plaza Prague.

Skylink magazín – nulté číslo – duben 2011

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).