Hlavní navigace

Neplacený kanál Barrandov Plus odstartuje necelý měsíc po Kinu Barrandov

27. 4. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Barrandov Plus bude kombinovat v sobě dva žánry. Zaměřit se chce jak na dospělé, tak i mladší diváky. Kabelový operátor UPC ho chce nabídnout i ve vysokém rozlišení.

Necelý měsíc po nové stanici Kino Barrandov, konkrétně 16. května, odstartuje další tematický kanál společnosti Barrandov Televizní Studio. Třetí program z rodiny Televize Barrandov tak svůj start stanovil opět na sobotu. Informaci neposílalo programové oddělení stanice jako samostatnou novinku, ale zaměstnanci ji používají ve formě grafiky jako součást e-mailové komunikace, kde je umístěna v rámci podpisu. Z hlavičky zprávy je tak možné vyčíst, že mottem Barrandova Plus bude „Poznejte nepoznané“. Podoba programového schématu nové stanice je v tuto chvíli prozatím neznámá.

BRAND24

K TÉMATU: Nová stanice Barrandov Plus chystá aplikace pro hybridní vysílání HbbTV

Barrandov Plus bude v sobě kombinovat dva žánry. Zaměřit se chce jak na dospělé, tak i mladší diváky. Barrandov Plus má být kombinací dokumentárního a vzdělávacího kanálu s dětskou stanicí. Jeho přímými konkurenty tak budou nejen Prima Zoom a KinoSvět, ale i programy Déčko a TV Písnička (vrátí-li se opět k celodennímu vysílání písniček a pohádek). Nová televize bude stejně jako Kino Barrandov dostupná v multiplexu 3 Českých Radiokomunikací. S jeho šířením počítá v nabídce i největší kabelový operátor UPC Česká republika, a to dokonce i ve vysokém rozlišení (HDTV).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).