Hlavní navigace

Neotion oznámil úspěšné testování modulů Irdeto pro Skylink

12. 1. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
12. 1. 2011

Francouzská společnost Neotion SA dnes na svých webových stránkách oznámila úspěšné dokončení testů svých modulů pro kódovací systém Irdeto, které budou určeny pro potřeby satelitní služby Skylink. Zákazníci tak budou mít v dohledné době možnost pořídit si další výrobek, který je možné použít ve vlastním přijímači. Skylink doposud úspěšně testoval pro Irdeto většinou pouze samotné set-top-boxy.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Prolomení satelitního kódu CryptoWorks se dalo čekat. Připouští to i Skylink

Neotion uvádí, že moduly budou uvedeny na trh ještě v průběhu tohoto měsíce. Spolupráci se Skylinkem, který má v České republice a na Slovensku největší počet aktivních zákaznických karet, hodnotí jako velice plodnou. Neotion slibuje větší výhody s rozhraním CI+. O nevýhodách se však už pochopitelně nezmiňuje. CI+ má v budoucnu přinést mimo jiné také větší ochranu obsahu. Provider bude mít možnost v případě požadavku ze strany provozovatele stanice zablokovat například nahrávání nebo přeskočení reklamních bloků při zpětném přehrávání.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).