Hlavní navigace

Německá verze TLC od Discovery bude vysílat bezplatně, objevit se má i na satelitu

9. 9. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nekódované šíření prostřednictvím satelitního vysílání na družici Astra by nebylo až tak překvapivé. V Německu je šířeno takto původem placených kanálů hned několik, například Nickelodeon.

Společnost Discovery Networks posílí od příštího roku svou pozici na poli neplacených televizních stanic v Německu. Firma oznámila, že u našich západních sousedů spustí na jaře 2014 nekódovanou verzi svého kanálu TLC, který se věnuje primárně ženám od 20 do 49 let. Jsme přesvědčeni, že němečtí diváci mají chuť na něco nového, citoval šéfku německé pobočky Discovery-Networks Susanne Aigner-Drews server Kress.de. Program by měl odstartovat konkrétně 1. dubna. TLC ale nebude jedinou původem placenou stanicí, která se rozhodla vstoupit na trh volných kanálů v Německu. Už dříve to oznámil Disney Channel.

Tipy C

NEPŘEHLÉDNĚTE: Na satelitu Astra bude vysílat nekódovaný Disney Channel, v lednu ho spustí Němci

TLC nabízí stoprocentně reálný život a zábavu tak, jak ji v Německu diváci neměli doposud možnost poznat. Stanice nabízí pozitivní postoj k životu, je odvážná, ale zároveň i důvěryhodná. Jsme potěšení, že tento kanál můžeme tamním divákům zprostředkovat, uvedla Aigner-Drews. V současné době je program dostupný ve 160 zemích po celém světě včetně České republikySlovenska a jeho teoretický zásah je téměř 300 milionů domácností. Jeho vstup do bezplatného vysílání je překvapivý. Stanice je běžně dostupná výhradně na satelitu a také v kabelovýchIPTV rozvodech.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).