Hlavní navigace

Němci nabídnou Euro 2012 zadarmo a v HD. Stáhněte si jejich fotbalového průvodce

2. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Německá veřejnoprávní televize ZDF na konferenci v Hamburku odhalila, jak bude vypadat fotbalové Euro 2012 v jejím podání. Novinářům poskytla brožuru, kterou si nyní můžete stáhnout.

Česká televize už před několika měsící sportovní fanoušky informovala, že fotbalové Eura po vyčerpávajících jednáních sice uvidí, ale budou se muset spokojit pouze se standardním rozlišením. Na kanálu ČT 4 HD tedy paradoxně přenosy v nativním HD formátu nepoběží. Kromě britských médií BBC a ITV ale budou mít čeští diváci ještě jednu možnost, kde se budou moci na nekódované přenosy v nejvyšší možné kvalitě podívat, a to díky německým veřejnoprávním televizím ARD a ZDF.

BRAND24

DOKUMENT: Průvodce fotbalovým Eurem 2012 od německé veřejnoprávní ZDF (PDF, 3,5 MB)

Právě ZDF pořádala minulý týden tiskovou konferenci, na níž pozvala novináře do Hamburku, kde jim na tamním fotbalovém stadionu odhalila zákulisí tohoto sportovního svátku. Při této příležitosti také vydala elektronického PDF průvodce Eurem 2012, kterého si nyní mohou stáhnout i čtenáři DigiZone.cz. Dokument přináší přehlednou formou informace o tom, kdy a které přenosy se budou na těchto stanicích vysílat a jaké další formáty s fotbalem spojené budou v jeho době přichystány.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).