Hlavní navigace

Nekódovaný satelitní kanál Dubai Sports HD začal vysílat kulečník

14. 4. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
14. 4. 2010

Atraktivní nekódovaný kanál Dubai Sports HD zařadil nově do vysílání také přenosy kulečníku. Divák se tak nyní může ve vysílání setkat také ze záznamy z World Eight Ball Pool Championship. Nejde ale o letošní ročník, ten se bude konat od 27. června do 8. července a jeho přenosy zajistí stanice Sky Sports, ale pravděpodobně ten z loňského roku.

Obrazová kvalita této události je velmi dobrá, stejně jako všechny ostatní přenosy na programu Dubai Sports HD. Asi nejatraktivnější jsou z pohledu českého diváka vysílací práva na vybrané zápasy německé Bundesligy. Ty nabízí kanál vždy o víkendu, reprízy pak ještě během týdne. Program dále přináší svým divákům například záznamy z ATP Barclays Dubai Tennis Championships a koňské dostihy. Parametry: Badr 4 (26 st. východně), 12169/V, SR 27500, FEC 3/4, norma DVB-S, kódování žádné (FTA). Pro příjem kanálu je nutná parabola o průměru minimálně 85 cm (střední Čechy).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).