Hlavní navigace

Někdejší tvář pořadu Hvězdný reportér, Tomáš Kraus, odchází ze zpravodajství Novy

22. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Z televize prý Kraus odchází proto, že se chce profesně posunout dál. Před kameru jako moderátor by se ale vrátil rád. Nevyloučil spolupráci s jakoukoliv stávající televizí.

Reportér Tomáš Kraus, který pro televizi Novy připravoval do Nočních Televizních novin exkluzivní reportáže ze zákulisí večírků a různých společenských akcí, po šesti letech na této stanici končí. Serveru DigiZone.cz to potvrdil sám Kraus. Potvrzuji, že odcházím. S panem Andruškem (generálním ředitelem TV Nova, pozn. red.) bychom měli mít ještě příští týden schůzku, ale jsem v podstatě volný pro všechny televize, uvedl Kraus.

Z ARCHIVU: Nova Cinema ruší svůj jediný původní pořad: Hvězdného reportéra

Důvodem, proč někdejší „hvězdný reportér“ odchází z TV Nova, je fakt, že se chce posunout dál. Rád bych se ale vrátil před kameru jako moderátor. Pokud přijde zajímavý projekt, určitě se mu vyhýbat nebudu, dodal Tomáš Kraus, který v nejsledovanější české televizi působil šest let. Diváci ho znají především z obrazovky Novy Cinema, kde uváděl od července 2008 do konce roku 2010 pořad Hvězdný reportér. K 1. lednu 2011 ho však vedení stanice zrušilo.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).