Hlavní navigace

Někdejší reportérka Novy Zuzana Smiešková posilou zpravodajství České televize

7. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: TV Nova
UVNITŘ VIDEO Zuzana Smiešková byla jednou z nejznámějších reportérek Televizních novin. Je už několikátou tváří Novy, která přešla pod novým vedením na Kavčí hory.

Zpravodajský tým České televize posílila další reportérka Novy. Od 1. března nastoupila do veřejnoprávního média Zuzana Smiešková. Ta ještě nedávno byla jednou z tváří hlavní zpravodajské relace Televizní noviny. Smiešková, která je slovenskou rodačkou s Čadci, působila na Nově od června 2008, tedy téměř pět let. Kariéru v mediích zahájila v týdeníku Ostrava jako externí redaktorka. Jako reportérka Televizních novin pracovala podle jejich webu dva roky.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Gabriela Lefenda novou šéfkou zpravodajství v ostravském studiu České televize

BRAND24

Smiešková není jediným „novákem“, který zpravodajství České televize posílil. V době, kdy na Kavčích horách působil coby generální ředitel Petr Dvořák a zpravodajství vedl Zdeněk Šámal, se sem přesunuli například Jiří Pánek nebo Vladimír Keblúšek. Druhý jmenovaný ovšem z Novy odešel už v polovině roku 2010. Z Novy do České televize se vrátil i investigativní novinář a reportér Jiří Hynek. Z Kavek naopak v polovině loňského roku odešel „duchovní otec“ nové grafiky Událostí Alan Záruba.

Foto: TV Nova

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).